vols unir-te al equip?

Fes-te Novorossian!
Formar part de Novorossia-airsoft.com significa que, tot i poder ser nou en l’esport,  vols  fer el pas de un joc a nivell novell cap a un nivell més expert.
El grup en si el formem un equip humà excel·lent on t’ensenyarem de tu a tu a viure la experiència de joc des de un punt de vista d’equip.
Estratègia, moviments, comunicació, orientació, supervivència i una amplia tècnica per a una reacció controlada davant múltiples situacions. Només et calen ganes!
Disposem de camp propi legal i amb seguro de responsabilitat civil per a entrenaments i partides!
visita la nostra pàgina de Facebook buscant: @novorossia.airsoft

Els novells comencen acompanyant-nos a un cert número de partides on es valorarà la seva destresa i experiència. Sempre sota la protecció i les indicacions dels veterans, es farà un anàlisi de conducta en equip i capacitats individuals.

Els novells obtenen el escut identificatiu en vermell del equip, a cada partida, just entrar. A quantes més partides es participa.. més experiència s’acumula!  els veterans valoraran l’ascens de cada individu cap a un escut superior. El verd.
El temps per a aconseguir el escut verd pot variar depenent de les qualitats de cada jugador i la seva disponibilitat a l’hora de interactuar amb el grup.

La nostra filosofia com a norma de “cap Novorossian sense jugar” permet que els novells que no disposin de material per falta de solvència se’ls apliqui el dret següent:

 “Se lis entregarà unes ulleres homologades, una equipació adient al nostre atrezzo, una rèplica i munició sense cap tipus de gasto que retornarà en bones condicions un cop normalitzi el seu estat”

Si et fa ganes provar aquest joc/esport, si tens més de 18 anys i ets una persona ètica i moralment sana.. presenta’t via email o via Facebook:

e: ivan@ novorossia-airsoft.com
Fb: novorossia.airsoft

Salut!