ESCAPE FROM NAPALM

El proper ******* de Maig 2020 a la tarda, de 15:30 a 21:30 organitzarem la partida ESCAPE FROM NAPALM al camp d’airsoft NAPALM the Airsoft Experience, a Vallgorguina.

Es una partida basada en un videojoc que barreja  ‘shooter’ amb supervivència.

Ja sigui sol o formant petites aliances amb els companys hem d’aconseguir sobreviure anant des d’un punt inicial fins a un punt d’extracció predeterminat. Pel camí podrem matar, saquejar o evitar als enemics per tal d’arribar al nostre destí i poder vendre tot allò que tingui valor.

A Escape from Napalm hem creat un sistema econòmic propi on el jugador començarà només amb un ganivet i podrà progressar per tal de millorar el seu equipament.

Per fer-ho possible el camp estarà plè d’objectes que es podran agafar per tal de vendre’ls i treure un profit, d’aquesta manera aconseguirem el nostre armament, munició, rèpliques, etc…

Amagar-se, fugir, emboscar, pactar, traïcionar, matar… ¡Tot és vàlid per a Escapar de Napalm!

La partida comporta una normativa específica estricta que donarem a conèixer als jugadors un cop inscrits trucant als telèfons de contacte del camp Napalm o des del calendari de la web a www.CCCP.cat.

Prepagament abans del 25 de Abril 20€: https://paypal.me/pools/c/8lUrewlOJ9
A partir del 25 d’Abril: 25€

Per a poder participar l’equipació mínima imprescindible és:

ulleres de protecció homologades, mocador vermell, rellotge, ganivet de goma.


La munició al event va a càrrec de la organització. (disposarem de 020, 025, 036 marca Guarder per a tots) Els jugadors No han de portar munició ni ticos propis.

El aforament màxim és de 45 jugadors repartits en 3 faccions:

USEC, (equipament complert OTAN) 15 jugadors
BEAR, ( equipament complert Rus/soviètic) 15 jugadors
SCAV, ( equipament  civil/caça/mixta) 15 jugadors

Els jugadors disposaran de tot el camp separats en 3 Respawns i 2 Mercats negres amb zones de comerç amb tractats de no agressió disposats a comprar i vendre des de begudes fins a armes…


La història es desenvolupa en una regió fictícia anomenada Tarkov una zona econòmica especial que fa de porta entre Rússia, Europa i Àsia. Aquest atractiu estatus econòmic ha provocat un conflicte d’interessos entre diferents empreses multinacionals per fer-se amb el control econòmic i polític de la zona. Un escàndol polític succeït per un conflicte armat entre diverses companyies militars privades va provocar el complert aïllament del país amb el tancament de totes les seves fronteres…

Tot i la treva decretada 2 anys després del conflicte avui dia encara existeixen zones completament desolades i deshabitades on encara es practica el pillatge i el saqueig. Una d’aquestes zones es Napalm (НАПАЛМ) on petits grups paramilitars, delinqüents armats o fins i tot civils s’enfronten dia i nit per tal de malvendre tot allò que encara tingui valor per tal de sobreviure.