Calendari i Activitats

PROPERA PARTIDA  tipus EVENT  el proper 21 28 Juliol a la tarda. (15:30 a 22:30) al camp Napalm (Vallgorguina)
Per inscriure’t tens dues opcions:

-pots trucar directament a qualsevol dels gestors del camp Napalm: Rider 637 114 503, Chicho 618 816 804
-pots marcar a aquesta web el dia 21 28 Juliol,  i a “tipus de partida” seleccioneu Escape From Napalm. Ompliu les dades necessàries i ens posarem en contracte via What’sApp.


 

Les partides VERSUS-Milsim i  les IPSC-Milsim  són gratuïtes. Cada jugador és lliure d’aportar el valor que cregui que té un cop ja ha participat. 
A les partides tipus “event” lloguem un camp a tercers i es posa un preu de partida per cobrir gastos. MAI per obtenir rendiment econòmic per part de l’organització.

-Les partides Spetsnaz VERSUS-MILSIM són partides en que dos equips fets s’enfronten. (5 vs 5, 7 vs 7,  10 vs 10, … ) (normativa CCCP)
-Les partides IPSC-MILSIM són un recorregut de tir competitiu, contra rellotge i amb obstacles. (normativa CCCP)
-La opció ENTRENAMENTS és un curs teòric/pràctic per a  novells que volen jugar bé o veterans que volen millorar i treure mal vicis. Des de tècnica de tir, estàtic, en moviment, cqb, binomis… fins a medicina tàctica.
-La opció CLASSE de SYSTEMA és una classe d’iniciació de l’art marcial utilitzada per els spetsnaz; Classe impartida per instructors oficials a Catalunya. (demana més informació via email o what’s)
-Viatges a Rússia: Març – Maig – Agost: On es fa intercanvi cultural i un grapat d’activitats  guiades durant 5 dies. (demana més informació via email o what’s)

Calendari carregant...
Powered by Booking Calendar
captcha