Calendari i Activitats

PROPERA PARTIDA  tipus   SUPERVIVÈNCIA i BUSHCRAFT 17 i 18 Novembre 2018.
més info aquí . Per a inscriure’t baixa a aquesta pàgina, marca el dia 17  de Novembre al calendari i omple les dades.

En procés Partida de COMPETICIÓ dia  “ΦΦΦ” (pendent a concretar dia i lloc)
GIMCANA-MILSIM és la idea de joc on s’ha d’aconseguir acabar el recorregut de tir amb obstacles donant-li a totes les dianes i resolent tots els obstacles mentals que es trobi en el menor temps possible.

Protocol de joc per al event COMPETICIÓ:
S’accedeix al aparcament.
Es prepara l’uniformitat/equipament.
Cada jugador revisarà i provarà les seves rèpliques a un espai  habilitat i la deixarà prepararà per a competir.
Es formalitza l’inscripció del participant i s’indica el “entrenador” en cas que tingui. A més, es dona un número que li indicarà el seu torn per a fer el recorregut.
Es passa chrono a les rèpliques que s’utilitzaran (màx –> 360 fps o 1’2 Joules en 020) i es validen com a amb tot ok.

Es criden els números per a les rondes de recorregut.
Es comença la competició.

Els participants podran repetir 3 cops el recorregut per millorar el temps.

Notes:
-No serà vàlid un recorregut sense TOTS els punts segellats.
-Si plou NO es cancela, es fa igual.
-L’ordre de les proves anirà marcat per l’ordre d’inscripció al event que es faci vía web. Si plou a un participant i a un altre no, la culpa és de la sort. Es valorarà el temps igual a un i a l’altre.
-Els participants i amics poden observar i animar als companys.
-Cada participant pot disposar d’un “entrenador” que l’aconselli i indiqui  des de fora del circuit m’entre fa el recorregut. L’entrenador és l’únic que pot interactuar directament amb el participant ( per exemple: canvi de rèplica amb problemes).

 


 

Les partides VERSUS-Milsim i  les Gimcana-Milsim  són gratuïtes. Cada jugador és lliure d’aportar el valor que cregui que té un cop ja ha participat. 
A les partides tipus “event” lloguem un camp a tercers i es posa un preu de partida per cobrir gastos. MAI per obtenir rendiment econòmic per part de l’organització.

-Les partides Spetsnaz VERSUS-MILSIM són partides en que dos equips fets s’enfronten. (5 vs 5, 7 vs 7,  10 vs 10, … ) (normativa CCCP)
-Les partides GIMCANA-MILSIM són un recorregut de tir competitiu, contra rellotge i amb obstacles. (normativa CCCP)
-La opció ENTRENAMENTS és un curs teòric/pràctic per a  novells que volen jugar bé o veterans que volen millorar i treure mal vicis. Des de tècnica de tir, estàtic, en moviment, cqb, binomis… fins a medicina tàctica.
-La opció CLASSE de SYSTEMA és una classe d’iniciació de l’art marcial utilitzada per els spetsnaz; Classe impartida per instructors oficials a Catalunya. (demana més informació via email o what’s)
-Viatges a Rússia: Març – Maig – Agost: On es fa intercanvi cultural i un grapat d’activitats  guiades durant 5 dies. (demana més informació via email o what’s)

Calendari carregant...
Powered by Booking Calendar
captcha