Calendari i Activitats


… Eliminar objectius amb drone, infiltracions, interrogatoris, allistaments i combats per tot el món… Prepareu-vos per a formar part d’una història multi-mapa on la informació serà la clau.
informa’t cickant AQUÍ!
* PMC- Estats units: Forces especials dels estats units. Combat i missions d’assalt.
* Agent CIA: Intel·ligència i coordinació, lligar caps, interrogatoris, infiltracions.. 
* Agent GRU: Intel·ligència i coordinació, lligar caps, interrogatoris, infiltracions.. 
* Wagner Rússia: Forces especials fantasma russes. Combat i missions d’assalt.
*Combatent de l’orient mitjà: Civils, insurgents, negociants, mercaders, senyors de la guerra…

A les partides tipus “event” lloguem un camp a tercers i es posa un preu de partida per cobrir gastos. MAI per obtenir rendiment econòmic per part de l’organització.

-Les partides Spetsnaz són del tipus VERSUS-MILSIM són partides en que dos equips fets s’enfronten. (5 vs 5, 7 vs 7,  10 vs 10, … ) (normativa CCCP)
-Les partides GIMCANA-MILSIM són un recorregut de tir competitiu, contra rellotge i amb obstacles però amb equipació d’Airsoft. (normativa CCCP basada en les competicions IPSC)
-La opció ENTRENAMENTS és un curs teòric/pràctic per a  novells que volen jugar bé o veterans que volen millorar i treure mal vicis. Des de tècnica de tir, estàtic, en moviment, cqb, binomis… fins a medicina tàctica.
-La opció CLASSE de SYSTEMA és una classe d’iniciació de l’art marcial utilitzada per els spetsnaz; Classe impartida per instructors oficials a Catalunya. (demana més informació via email o what’s)
-Viatges a Rússia: Març – Maig – Agost: On es fa intercanvi cultural i un grapat d’activitats  guiades durant 5 dies. (demana més informació via email o what’s)

Calendari carregant...
Powered by Booking Calendar
captcha