Calendari i Activitats

PROPERA PARTIDA:

ROL SUPERVIVÈNCIA NAPALM

És una partida que es basa en la supervivència de 3 tribus separades obtenint queviures, aigua i sobrevivint a una nit gelada!
NO es cancel·la per inclemències climàtiques.

 

TREBALLANT AMB:

VSTAVAY DONBASS 2019

És una partida tipus Milsim,  privada, amb guió i una normativa d’objectius a complir.

Aquesta edició no serà menys i li donem una volta més al vis afegint-hi tot de sorpreses espectaculars, innovació tecnològica i la necessitat de cooperació i coordinació entre els equips. De la seva coordinació dependrà la victòria i el temps de partida.

 


 

Les partides VERSUS-Milsim i  les Gimcana-Milsim  són gratuïtes. Cada jugador és lliure d’aportar el valor que cregui que té un cop ja ha participat. 
A les partides tipus “event” lloguem un camp a tercers i es posa un preu de partida per cobrir gastos. MAI per obtenir rendiment econòmic per part de l’organització.

-Les partides Spetsnaz VERSUS-MILSIM són partides en que dos equips fets s’enfronten. (5 vs 5, 7 vs 7,  10 vs 10, … ) (normativa CCCP)
-Les partides GIMCANA-MILSIM són un recorregut de tir competitiu, contra rellotge i amb obstacles. (normativa CCCP)
-La opció ENTRENAMENTS és un curs teòric/pràctic per a  novells que volen jugar bé o veterans que volen millorar i treure mal vicis. Des de tècnica de tir, estàtic, en moviment, cqb, binomis… fins a medicina tàctica.
-La opció CLASSE de SYSTEMA és una classe d’iniciació de l’art marcial utilitzada per els spetsnaz; Classe impartida per instructors oficials a Catalunya. (demana més informació via email o what’s)
-Viatges a Rússia: Març – Maig – Agost: On es fa intercanvi cultural i un grapat d’activitats  guiades durant 5 dies. (demana més informació via email o what’s)

Calendari carregant...
Powered by Booking Calendar
captcha